Erki Põld fotonäitus “Naise 41 palet”

28.07.2021 - 15.08.2021
Näituse asukoht: Hoovisaal

Fotonäitus “NAISE 41 PALET”

See on minu esimene fotonäitus „NAISE 41 PALET“, mis kujutab kauneid naisi minu fotoaparaadi vahendusel. Olen tegelenud fotondusega juba palju aastaid, aga teadlikult hakkasin inimesi pildistama alles aastal 2016. Olen tasa ja targu omal käel õppinud ja täiendanud nii varustust kui ka teadmisi. Ma hakkasin pildistama, sest inimesi maalida ja joonistada ma ei osanud või ei tulnud need pildid välja nii nagu oleks tahtnud. Varem olen kokku pannud näiteks siidi- ja õlimaali näituseid.  Olen ka teinud paar näitust teiste kunstnikutega: Karin Mägi ja Kätlin Sandvik-Soon.

Meie ühiste näituste kronoloogia:

November 1996      Kuke Galerii: Haapsalu kunstikooli isadepäeva näitus
Aprill 1999             Kuke Galerii: „Mõttemaailm“ Erkil maalid, Karinil joonistused
Märts 2000             Kuke Galerii: Erkil maalid, Karinil joonistused
Mai 2004                Pärnu Strand hotell: Erkil maalid, Karinil pastellid
Veebruar 2005        Kuke Galerii: Erkil elevandid, Karinil pastellid
August 2007           Rapla raamatukogu: Erkil maalid, Kätlinil joonistused, Karinil pastellid
Jaanuar 2008          Põltsamaa kultuurikeskus: Erkil maalid, Kätlinil joonistused, Karinil pastellid
Märts 2008              Kuke Galerii: Kätlinil foto, Karinil klaas+foto
Veebruar 2009         Kuke Galerii: Erkil maalid, Kätlinil ja Karinil joonistused
Märts 2013              Haapsalu kunstikooli galerii: Erkil, Kätlinil ja Karinil maalid

Lisaks on mul olnud isiknäitusi, kus olen välja pannud siidi ja maale.

ERKI PÕLD

Olete oodatud näituse avamisele 31. juulil kell 13.00!